0380 - 720 80

Soho soffa konstrotting utemöbler Soho 3-sits soffa svart


Artikelnummer:
2313-8-75

Soho 3-sits soffa svart

Soho är en bekväm soffa för dig som önskar en soffa med högre rygg. Serien är nätt i måtten och får även plats på mindre ytor. 


Specifikation

Färg Svart
Dyna Grå
Tyg Olefin
Material Konstrotting, aluminium
Längd 187 cm
Djup 79 cm
Höjd 86,5 cm
Övrigt 1/fp 
Varumärke Brafab

 


Skötselråd

Konstrotting rengörs med fuktig trasa och Brafabs plastrengöring eller ett milt diskmedel. Högtryckstvätt får inte användas. Placera aldrig varma föremål direkt på materialet. Använd alltid underlägg för glas och glasföremål då de kan bli brännheta vid stark sol. Möblerna blir sköra i kyla och förvaras med fördel inomhus under årets kalla månader. En del klädslar går att ta av och tvätta, följ i så fall tvättråden som finns på insidan av dynan.

 


Skötselråd

Konstrotting rengörs med fuktig trasa och Brafabs plastrengöring eller ett milt diskmedel. Högtryckstvätt får inte användas. Placera aldrig varma föremål direkt på materialet. Använd alltid underlägg för glas och glasföremål då de kan bli brännheta vid stark sol. Möblerna blir sköra i kyla och förvaras med fördel inomhus under årets kalla månader. En del klädslar går att ta av och tvätta, följ i så fall tvättråden som finns på insidan av dynan.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt