0380 - 720 80

Harvard stylestation konstrotting soffa soffgrupp hörnsoffa utemöbler trädgårdsmöbler utemöbel trädgårdsmöbel New England Farmor grupp med fasta fåtöljer natur inkl dynor New England Farmor grupp med fasta fåtöljer natur inkl dynor

Stylestation
Artikelnummer:
5827-528 5828-528 5261-528

New England Farmor grupp med fasta fåtöljer natur inkl dynor

New England Farmor grupp här med fasta fåtöljer. Dynorna är extra tjocka 14 cm för en god sittkomfort. Gruppen i konstrotting på aluminium stomme. I gruppen ingår 1 st 3-sits soffa, 2 st fåtöljer och 1 st bord.

OBS bilden visar även fällbara fåtöljer som finns att köpa separat.


Färg: Grå

Färg dyna: Grå

Mått:

Soffa bredd 176 cm, djup 90 cm, Thöjd 105 cm

Bord bredd 130 cm, djup 70 cm, höjd 63 cm

Fåtölj Bredd cm, djup 90 cm, höjd 105 cm

Material: Aluminium, konstrotting, glas

Leverantör: Stylestation


Skötselråd

Konstrotting som används i Style Stations produkter är strikt tillverkad av miljövänlig polyetylenrotting. All konstrotting innehåller UV-stabilisatorer som säkerställer en förlängd livslängd. Vi rekommenderar att rottingmöbler inte placeras i direkt solljus under längre perioder eftersom det minskar livslängden för möblerna. Precis som vi människor täcker oss med kläder för att skydda oss från solen, rekommenderar Style Station att täcka möblerna med ett möbelskydd för att öka livslängden. Alla rottingmöbler bör tvättas med milt tvålvatten och sköljas väl.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt